Stockholm Medical Cannabis Conference

Patientberättelser

”Jag använder cannabisdroppar som har tillåtit mig att minska opioidintaget. Det hjälper med min aptit, illamående, sömnlöshet och smärta,” förklarar Courtney.

Courtney betonar vikten av att förespråka för sin egen hälsa. ”I Sverige måste du kämpa hårt för att få den hjälp du behöver. Om du lider och inte får den hjälp du förtjänar, tveka inte att söka alternativ,” råder hon. ”Cannabis har hjälpt mig enormt, och det finns inget att frukta från att använda det för att hantera smärta.” – Courtney. Läs mer..

”Att gå på alla de tabletterna var hemskt, jag hade inget liv, behövde planera hela mitt liv efter när jag skulle ta medicinen.”

”Det var som om en ny värld öppnades för mig,” uttrycker Marie med en glimt av förundran. Efter att ha fått recept på cannabisoljor från en läkare i Danmark började Marie sin kamp mot cancer på ett nytt sätt.
– Marie. Läs mer..

”Jag var utan medicinen i några veckor, smärtan kom inte tillbaka förrän efter kanske 4 dagar, och efter en vecka hade jag så otroligt ont. Jag blev chockad över hur det kunde ha gjort så ont tidigare. Jag kunde knappt göra något på grund av den smärtan jag upplevde. Det fick mig att inse hur fantastiska dessa oljor är, de hjälpte mig verkligen att lindra min smärta.” – Roddy.
Läs mer..

”Jag berättade om hur jag mådde och att jag verkligen inte klarar av att ta alla dessa tabletter jag fått utskrivet längre, för det kändes som att jag snart inte skulle leva längre. Det kändes som att tabletterna sakta tog livet ur mig. När jag väl kontaktade kliniken hade jag inte allt för stora förhoppningar. Det fanns liksom aldrig en tanke på att jag någonsin skulle bli smärtfri igen.” – Natalie. Läs mer..

”Medicinsk cannabis gjorde att min blåsan inte blev lika spastisk och krampaktig lika snabbt sen innan. Det gjorde att jag inte hade samma risk att urinen skulle tränga upp i njurarna. Jag kunde även hålla mer vätska i blåsan mellan gånger när jag var på toa, det har ju gjort att min vardag är mycket lättare att leva för. Då slipper jag den här psykiska oron av att det hela tiden ska hända en olycka” – Felicia. Läs mer..

”Nu använder jag varken rullstol eller rullator, plus att jag har gått ner 13 kg på 2,5 månad sedan jag slutade med andra mediciner och började med medicinsk cannabis. Jag kan leka och vara närvarande för min son, vilket var omöjligt innan.

Nu jobbar jag 100 % och jag svetsar även på fritiden då jag hjälper min make att laga en massa på hans bil. Det är som natt och dag jämfört med hur det var.” – Eva. Läs mer..

”På fentanyl, till exempel, kände jag mig som en zombie. Jag kunde inte ha ett jobb eller ta ansvar för någonting. Hela mitt liv rasade samman.

Läkaren jag har vill gärna lära sig mer om cannabis och tycker att det är fantastiskt att jag blivit så hjälpt. Jag ser en förändring mot hur det har varit tidigare.” – Mikael. Läs mer..

”Jag har varit öppen med mina läkare om detta och de har inte alls varit
negativa kring det. När jag till exempel hämtar ut mina cannabisoljor så
tycker apotekaren att det är intressant och vill gärna höra mer om det”.

– Bror. Läs mer..

Kontakta oss

Du når oss alltid via e-post:
info@aureacare.se

För telefontid, för dig som hellre vill bli uppringd: 08-122 018 36‬

Besöksadress Stockholm:
Arenavägen 41
121 77 Johanneshov

Besöksadress Kristianstad:
Karpalundsvägen 39A
291 61 Kristianstad

Följ oss på Linkedin

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Följ oss på Twitter

Följ oss på YouTube

Registrera dig för nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Denna digitala plattform ägs och drivs av Aureum Life Investments AB med org nr: 556254–3750. Informationen som publiceras på denna plattform är skapad av redaktionerna på Aurea Care Medical Science Journal med utgivningsbevis nr: 32 176 / AureumLife.se med utgivningsbevis nr: 32 238 / Aureum Publishing Group med utgivningsbevis nr: 32 239. Allt publicerat material publiceras med stöd i tryckfrihetsförordningen och kan därav inte anses utgöra marknadsföring av läkemedel.

Avsikten med publiceringarna och innehållet på denna digitala plattform är att ge allmänheten en mer nyanserad och rättvisande bild vad det gäller medicinsk cannabis i framförallt Sverige.

Behöver du komma i kontakt med redaktionerna vänligen besök: https://aureumlife.se/kontakta-oss/